Bazar.sk

Na Bazar.sk odteraz môžete platiť aj kartou!

27. 03. 2018

Zvýhodňovanie inzerátov nebolo nikdy tak pohodlné.

Platbu za doplnkové služby - teda topovanie a zvýraznenie - ste mohli doteraz realizovať len prostredníctvom SMS. Odteraz máte na výber z dvoch možností. Platiť môžete po novom už aj kartou. Pri aktivácii služby jednoducho stačí zvoliť, ktorý spôsob platby chcete využiť. Je to jednoduché a pohodlné.

Novinku sme zaviedli aj v oblasti platených kategórií inzercie - teda Auto a Reality. Aj tu však máte naďalej možnosť platiť prostredníctvom SMS. Je len na vás, ktorý spôsob si zvolíte.

Rovnako ako pri platbe SMS, aj pri platbe kartou sa vám spolu s aktiváciou služby topovania alebo zvýraznenia aktivuje aj jej predplatné. Deaktivovať ho môžete v časti Moje inzeráty v záložke Predplatené služby na www.bazar.sk. Pri platbe cez SMS sa bude deaktivácia aj naďalej vykonávať prostredníctvom SMS.

Platba kartou je oproti platbe cez SMS rozhodne pohodlnejšia. Stačí zadať niekoľko údajov a je to. Veľkou výhodou, ktorú so sebou naša novinka prináša, je aj to, že umožňuje využívať doplnkové služby tým, ktorí nevlastnia slovenské telefónne číslo.

 

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: