1902 Karel Půhoný: Konzervace a ukládání potravin v domácnosti: Kniha obsahuje okrem všeobecných zásad konzervovania, spracovávania a skladovania ovocia a zeleniny aj návody na prípravu kompótov, marmelád a polotovarov. Tretie doplnené vydanie z roku 1982. Kniha je čistá, nepopísaná, dobrý stav. Mäkká väzba. Cena 5, + poštovné. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
autor/autori: Kyzlink, Vladimírvydal: SNTL, 1980číslo produktu: 10191400dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
popis: Jak nejlépe využít úrodu;
Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek;
Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub;
Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky;
Způsoby konzervace masa a hotových jídel.
autor/autori: Vašák, Jaroslavvydal: Ottovo nakladatelstv, 2009číslo produktu: 10205499dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.